Zatmění duše

Zatmění duše

Anotace: uff uff..už fakt nevim..asi mi trošku hrabee...

Když zklamání k duši dorazí,
srdce tlukot se na chvíli zastaví,
myšlenky se rozletí
a tma před očima houstne a houstne...

Jak dlouho to vydrží...
chlad tělem proletí
a tma se rozplyne,zmizí...

Pak slunce do očí zasvítí,
tělo se ohřeje a srdce rozbuší
však duše ví a bolí,
HODNĚ BOLÍ...
Autor Jey, 03.02.2007
Přečteno 614x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí