Absence

Absence

Městským horkem

v teplé lidské dlani

a mezi šedými ulicemi

hledám tě

a ztrácím barvu naděje...

 

Utíkáš v ranních ulicích

i v bílošedých snech

Nikde tě nespatřím

Ty asi chceš mé starosti

utkat do svých pavučin...

 

V hlučných třídách,

ve výkladních skříních

chci tě najít.

A po nocích marně chytám frekvence

tvého hlasu...

 

Patříš asi úsvitu

nebo mlze v jezerech

Vím, že se někde skrýváš

jenže to mi ke štěstí

zkrátka nestačí...

Autor Zasněný básník, 15.04.2015
Přečteno 322x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen, Malá mořská víla, Nikita44
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvůj inzerát je fantastický ;-).

15.04.2015 23:40:09 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí