Láska/Svoboda?

Láska/Svoboda?

Anotace: Dostal jsem dopis od tvého pána! Copak tam tropíš? Taková velká dáma. Dostal jsem...

Dostal jsem dopis
od tvého pána!
Copak tam tropíš?
Taková velká dáma.

Dostal jsem dopis
a uvnitř stálo.
Chybí mi podpis
Na listině jménem Právo.

Proto ti píšu,
že mi tě unesli.
Měl jsem rád svou pýchu.
Teď z lásky mám pověsti.

Nemám právo mít tě,
ale stále tě rád mám.
Proto říkám že ,,chci tě!"
Jedno, je co říká pán.

....

Prohrál jsem spor,
Prodávám sám sebe.
Dávám k pasu kord.
Cestou se stavím u tebe.

Nechci tě strašit
Na to času není.
Musím vše hasit.
Tragédii přepsat dění.
Autor Luxkas, 17.04.2015
Přečteno 542x
Tipy 5
Poslední tipující: Dexteres, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí