Parchante!

Parchante!

Anotace: znáte to, zklamaní...

Ty hnusnej parchante,
co si to udělal?
Ty hnusnej parchante,
pěkně si to podělal.
ty hnusnej parchante,
je mi z tebe zle.
ty hnusnej parchante,
jdi do prdele.
Ty hnusnej parchante,
já sem ti věřila.
ty hnusnej parchante,
radši bych nežila.
Ty hnusnej parchante,
pěkně si mi ublížil.
Ty hnusnej parchante,
City si mý ponížil.
Ty hnusnej parchante...
...Táhni k čertu!!
Autor petulkak, 03.02.2007
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Wow takovou tě ani neznám... a teď nějakou hezčí by to chtělo ne?

01.03.2007 16:49:00 | zolikv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí