Nikdy nepřestanu věřit

Nikdy nepřestanu věřit

Anotace: Nikdy nepřestanu věřit v lásku

Nikdy nepřestanu věřit v lásku,

kterou jsem si vysnila,

že se jednou potkáme a ty se usměješ

já budu vědět, že jsi můj.

Sice je teď těžké věřit, že tam venku někde čekáš,

možná myslíš na nás jako já.

Ještě se neznáme, nevíme o sobě, možná se potkáme zítra v kavárně

možná do sebe vrazíme v obchodě za rok...

Budu čekat lásko, nikdy nepřestanu věřit.

Těším se.
Autor Taya, 19.04.2015
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: Nikita44, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí