Dobropřej

Dobropřej

Anotace: Svatební přání pro známé (místy inspirované myšlenkami z knihy B. Langensteina)

Aby mohl šťastný být
proto dostal člověk "žít".
Však lépe než sobě štěstí přát
má cenu druhému jej darovat.

Čím je mi láska?
Touhou štěstí chtít,
ne pro sebe...
ale druhému jej vydobýt.

Ať touží vždy jeden druhému
se darem stát,
nadějí být
a prohry nesčítat.

Společně snít
a dobro vzpomínat i přát
navzdory každé nové vrásce,
vždyť nejlepší paměť na světě
je přičítána právě lásce.
Autor annike, 20.04.2015
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí