Láska a smrt

Láska a smrt

Anotace: Tak to dopadá, když se nedávají dostatečně najevo city a nejistota ovládne mysl...Prosím o komentáře

Věděla,že bez něj nemůže žít,
srdce jí bolelo,nechtěla bez něj být.
Smrt řekla si,je jediná spása,
vždyt bez lásky na světě není krása.

Odešla do lesa,našla si vysoký strom
na něm se klikatil provaz jak hrom.
Stoupla si na kámen,kolek krku smyčku,
z nebe Smrt natáhla ruku,kostnatou tyčku.

Natáhla ruku, po tvářích tekly jí slzy,
myslela na něho,zda ho láska nedbalá mrzí.
Nebe se roztáhlo,smyčka se začala krátit,
čas v příštích minutách nikdo nezvládne vrátit.

V tom ho však spatřila,běžel k ni,rozlehlou plání,
viděl svou dívku,jak se nad ní Smrt sklání,
natáh k ní ruku,však pozdě velmi přišel,
už jen dívčino bezvládné tělo našel.

Už nikdy se nedozví,že jí také měl rád,
zůstal tam bezradně vedle ní stát.
Slzy se derou ven,v proudech těčou,
už nikdy nebude se svojí slečnou.

Nebe se otevřelo,už podruhé v tu chvíli,
začala bouřka,hrom dopadl na tělo bílý.
Strom chytl a zlomil se na tělo chlapce,
snad v nebi budou žít..oba...a sladce...
Autor Chechtalka, 03.02.2007
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Romeo a Julietta;O)

23.05.2007 10:01:00 | STIMPRE

taky pěkná... má to nápad... =)

23.05.2007 09:22:00 | Blázen? =)

tohle je opravdu pěkný...

15.05.2007 20:47:00 | už ne pernikova princezna

Chechtalko...
píšeš pěkně. Pokračuj v tom...Připadá mi, že ti to jde stále lépe.

15.04.2007 15:10:00 | Ik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí