Šedá

Šedá

Anotace: pohádka.........

Byla to prý ona, nevím
telepaticky pronesla
- vítej v mém krunýři želvím
nálada poněkud skleslá

ať tě mine, když neslevím
řekne - sundej lyže, kámo
shovívavost když nejevím
poulí oči, jak je známo

bez panenek, zšikma střihlých
na lyžích jsem pořád, hůlkou
kreslím - odstup od vrat zdvihlých
chci dolů na sníh, s Karkulkou

vlčí bude svízel, na šeď
nejsem zvyklý, sílou vůle
jít dál jsem vždy o krok napřed
limitně se blížím k nule

byla to prý ona, teď vím
miluje mě k zešílení
nic víc taky neobjevím
je pryč, co na tom pláč změní?...
Autor Petbab, 23.04.2015
Přečteno 279x
Tipy 6
Poslední tipující: Nikita44, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí