Sonet o lásce

Sonet o lásce

Anotace: zadaná slova:pozdrav, okolí, vzpomínka, vlas, směr.

Láska je květina, vyrostlá v údolí
jak tůňka u lesa, něžná a čistá
zlehka tě obejme, a někdy zabolí
každý můj vlas se z ní zbělat chystá.

Vzpomínka na tebe v hlavě mé zápolí
možná že pozměním jména i místa
však kroky, ty míří směr k blízkému okolí
tím jsem si u tebe zcela jistá.

Bolest co dotkla se, odešla Bůh ví, kam
zdravím svůj osud a neplýtvám slova
zdařile držím si vysněný cíl.

Tu vášeň v srdci si cením jak drahokam
a slza zklamání pod vlasy se schová
snad čeká mě ještě ujít sto mil.
Autor adaj, 23.04.2015
Přečteno 449x
Tipy 4
Poslední tipující: knihomolka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velmi zdařilé! :-)

25.04.2015 10:49:03 | hledač

Díky. Těší mě to.

29.04.2015 23:05:02 | adaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí