Však vzal to čas

Však vzal to čas

Anotace: ...

Jako oheň,
požár, co zažehne vám srdeční štěstí

Jako bouře,když city se perou a venku pučí jarní listí

Jako přístav naděje,
jež odnesly záplavy

jako ty a já,
když jsme se na sebe poprvé usmáli

Však vzal to čas...
Autor Airen, 25.04.2015
Přečteno 288x
Tipy 1
Poslední tipující: roztoč_v_mé_hlavě
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí