Chci se nadechnout!

Chci se nadechnout!

Anotace: Spaluje vás to, topíte se...chcete vstát, chcete křičet...nebo jen tiše v koutě slzy si utírat...

Utopila jsem se
v bouři citů a tmavé barvě očí tvých...

probudila jsem se
sama a tak tápám ve verších...

Snažím se najít života smysl,
však zatemněná je zatím moje mysl

Vínem rozostřený zrak,
kdy přál by sis napořád

bez starostí na zvadlé růže ulehnout,
však bez lásky...
zbývá ti jen smutně uvadnout...
Autor Airen, 28.04.2015
Přečteno 450x
Tipy 6
Poslední tipující: Danaé, roztoč_v_mé_hlavě, Petbab, bogen, Frr, Nikita44
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí