Budu Tě milovat

Budu Tě milovat

Anotace: Slova má se vinou cestou k Tobě krásko spanilá

Až slunce zapadne rudě zářící

nad zemí z kapek korálových čepelí

tehdy budu tak neskonale, drze nesmělý

řeknu ti že jsi mou múzou, světicí

 

Tehdy políbím tě na rty horké tak,

že Ďábel bál se, že spálí si prst

pohladím po kůži jemné jak květů růže hrst

přivoním k vlasům, kam vpleten je vlčí mák

 

Jsi tak krásná, tak svůdná, Afrodita

já blázen když slibuji lásku svou

staň se navždy nebo nikdy mou

nechi tě vidět a ztratit jak motýla

 

Slib ti dávám jen a jen z důvodu toho,

že nevěřím, že by mohlo se stát

že nad zemí východní slunce bude zapadat

neslibuji však na toto mnoho

 

Ty jsi Afrodita, bohyně lásky a krásy

Ty mohla bys sluce svést

a k východu západem ho vést

a já bych už nemohl utéct ti asi

Autor Vyvrženec, 28.04.2015
Přečteno 426x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, knihomolka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherně něžná a přece je z ní cítit vášeň

28.05.2015 00:00:10 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí