Komu se stýská?

Komu se stýská?

Anotace: Náhlý záchvat literární tvorby...tahle básnička je částečně psaná podle skutečného stavu, jak jsem se cítila, ale trochu jsem to zdramatizovala... ten můj brouček odjel jen na odpolední lyžování;) naštěstí!!!!

Komu se stýská?
Tomu, kdo miluje!
Tomu, kdo dlouho čeká
a více už nemůže.

Já lásku svou našla,
ale tohle píšu sama.
Kdepak mi brouček odešel,
z řas kane slza slaná.

Komu se stýská?
Tomu, kdo ztratil, co nechtěl...
Bolest je vzápětí jistá.
Proč odešel?

Snad vrátíš se zpátky ke mě,
snad najdu tě po cestě na poštu,
snad prozradí tě kapka deště,
chci prostě, abychom my dva byli zase spolu!
Autor Marišiel, 03.02.2007
Přečteno 559x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí