Slabost a Touha

Slabost a Touha

Anotace: Dostali jsme pocity od Pána, když učil nás co je štěstí. když učil, co je odvaha....

Dostali jsme pocity od Pána,
když učil nás co je štěstí.
když učil, co je odvaha.

.....

V dárkovém košíku
byla i Slabost,
která se potichu
vyšplhala na most.

Tam nalezla Touhu,
která ji přemluvila,
aby slezla dolu
a životu sloužila.

Slabost našla cestu
a inspiraci v Touze.
Spatřila nevěstu,
plakající dlouze.

Přivedla ji na cestu,
která vedla z nouze.
Přemluvili nevěstu,
aby propadla Touze.

Nevěsta z nevěsty,
po čase zas' byla.
Pugét ji přinesli,
jen Ano říci měla.

I z neštěstí do bláta,
z bláta pak do louže...
Nikdo nemá ponětí,
jak na světě to klouže.
Autor Luxkas, 30.04.2015
Přečteno 423x
Tipy 3
Poslední tipující: Dexteres, Smile-and-Fire
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí