Tys moje vše

Tys moje vše

Anotace: Je až zvláštní jak jeden člověk dokáže rozzářit moje oči ikdyž jsou plné tmy, udělat úsměv na rtech plných bolesti a vytvořit teplo v srdci z ledu. Ledová královna roztála a v srdci jí začíná jaro.

Jiskra naděje
plane
jen malý plamínek
ale nic ho neuhasí

Naděje umírá poslední
Říká se...

Tys mojí nadějí
na lepší zítřky
Tys moje síla
v další probuzení
Tys moje vše
vše v dobré vždy změníš

Nezapomeň
co řekla jsem
jsi můj noc i den
můj vzduch co dýchám
mé splněné přání

Ty slzy co s tebou
v očích se mi třpití
slzy štěstí
ty mou naději sytí

Teplo co s tebou
zahřívá
jsem sama sebou
nic neskrývám

Jak řekl jsi
ať cokoliv se stane
tvoje láska stále plane

Jsi moje jiskra naděje
a za to patří Ti
velký dík
Autor pastelka53, 30.04.2015
Přečteno 514x
Tipy 4
Poslední tipující: ztracený 22, knihomolka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad splní se Ti vše o čem básníš. Je něžná...

17.06.2015 00:06:36 | ztracený 22

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí