Děkuji......

Děkuji......

Anotace: ...za tu šanci...

Zrcadla se ráno ptám,
když dívám se na sebe,
co s tím udělám,
že myslívám na tebe.

Naše cesty rozešly se dřív
než měly šanci se protnout,
i kdybych potkala tě dřív,
stejně nešlo by z našich cest uhnout.

Dostala jsem krásnou možnost
alespoň se s tebou minout,
je to obrovská zkušenost,
na kterou nepůjde zapomenout.

Vnímám krásy kolem sebe,
snad i ty nejmenší,
to naučila jsem se od tebe,
o to víc jsem teď silnější.

Co teď udělat mohu,
když myslím na ten čas?
Poděkovat za vše Bohu,
snad dá mi šanci minout tě zas.
Autor Lorraine, 03.02.2007
Přečteno 692x
Tipy 3
Poslední tipující: Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

I rovnoběžky se prý v nekonečnu protínají, tak proč ne naše pozemské cesty?;oD

02.12.2007 15:29:00 | Kozoroh 1

Přeji, aby se ta šance uskutečnila...

29.04.2007 17:59:00 | frany73

Moc se mi libila .

25.03.2007 01:28:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí