Pojď blíž!

Pojď blíž!

Anotace: Není nic, co by nám bránilo.

Pojď ke mně blíž.
Neboj se mé blízkosti.
Spal v sobě tu tíž.
Za své mysli se vyprosti.

Vím, že jsem jiná
Než všichni ostatní.
A to nás tak spíná
Nic nám to neusnadní.

Ano, jsem žena!
Nechci tě za to ztratit
A je zde cena,
Kterou musíš za nás platit.

Ostatní to nepochopí,
Ale co je nám do toho.
Někteří se na nás osopí,
Těch však není mnoho.

Tak pojď blíž.
Nechtěj zabít lásku.
Však ty nesmíš
Dělat si z toho vrásku.

Nech to klidně běžet
A pochopíš,
Že tu nejsou otěže
Ani žádná potíž.

Není tu nic,
Co by nám bránilo.
A já křičím z plných plic
Pojď blíž, Kamilo!
Autor Andul96, 02.05.2015
Přečteno 576x
Tipy 7
Poslední tipující: Akrij8, Pozorovatelka, Frr, Jort, Nikita44, Lůca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí