Tak blízko jsi byla ty

Tak blízko jsi byla ty

Anotace: .....

Šel jsem rozkvetlou alejí
ověnčen jabloňovými květy
zpíval si píseň loudavou
co na ni dívky letí
Refrén se táhl za mnou
jako skřivánčí nit
cestička k lesu, svatební závoj
důvod žít...
Autor v.hercik, 02.05.2015
Přečteno 362x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, Nikita44, Malá mořská víla, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí