Vzpomínka tiše zavoní

Vzpomínka tiše zavoní

Anotace: Sonet na zadaná slova: jabloň, rodina, kamarád, whisky a rybník.


Vzpomínka tiše zavoní
tak jako tenkrát před lety
kouzlem rozkvetlých jabloní,
rty Tvé mi letí v ústrety.

Láska je základ rodiny
a my jí v sobě máme dost,
po krásné dlouhé hodiny,
kamarád věrný, milý host,

opojná jako whisky lok,
jako v rybníce koupel svěží,

touha co bezpočet má slok,
srdce, co naproti si běží,

teplého vánku pohlazení,
vášeň, co chladnou krev nám vzpění.

 
Autor Kozoroh 1, 03.05.2015
Přečteno 454x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, Petbab, knihomolka, Nikita44
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí