S přivřením očí

S přivřením očí

Anotace: ... vyznání

S přivřením očí

Ztrácím pojem o světě

S přivřením očí

Své myšlenky

Ukrývám v samotě

 

Naše láska už není to, co bývala

 

Když jsem ve snech naši budoucnost mívala

A malovala ji všemi barvami

Netušila jsem

Že přijde den

Kdy za krásnými chvílemi

Bych se na svět i jinak dívala

 

Tak mi řekni

Jak si teď stojím?

Ptáš se mě

 

Poklekneš na koleno

Podíváš se do očí

A já vím

Že svět se mi už dávno netočí

Místo toho

Mám jiné plány

 

Běžet přes všechny lány

Světa

Vznášet se s ptáky

Taky stát u vysokých výklenků

Z plastových kelímků pivo pít

A tančit až do brzkých hodin

 

Na poli plném slunečnic

Nechat vítr vanout

S pramínky vlasů

Si hrát

Před okrajem Vltavy stanout

Na hrad se dívat

A jen tak být

V ranním rozbřesku

 

Bez tebe.

 

S přivřením očí

Přičichnout k jaru

Ke

Svobodě.

S přivřením očí

Opírat se o kytaru

A snít jaké to bylo

Když jsme patřili

Ještě k sobě.

Autor roztoč_v_mé_hlavě, 03.05.2015
Přečteno 561x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, janewe, Jort, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v lánech...

05.05.2015 18:43:38 | enigman

... v lánech? :)

05.05.2015 20:47:48 | roztoč_v_mé_hlavě

pises hezky a zajimave...

04.05.2015 21:31:25 | janewe

To mě moc těší, že se to někomu líbí!:)
Děkuji.

04.05.2015 21:33:03 | roztoč_v_mé_hlavě

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí