Touha

Touha

Anotace: Ty a já, teď a tady....

 

Ležíme spolu
jen ty a já v nahatém plášti
je jedno, že je zima
spolu zahřejem svá těla
klidně i v daždi

 

pár desítek minut polibků
stovky doteků z kterých tají se nám dech
máš mě, mám tebe
tak svůj šat na zemi nech

 

právě teď jsou starosti pryč
naše těla zastavila čas
není to sex, je to láska
jenž dřímala v nás.

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=_JcuKyGdzWY

 

Autor Pučik, 03.05.2015
Přečteno 479x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí