NA SRDCI

NA SRDCI

Anotace: ...

Leží mi to stále na srdci
a jen stěží hledám slova.

Je to snad krutý žert?!
Kdy už to skončí?.

Ty nevíš, co je láska,
nepoznal bys jí,
i kdyby tě bila přímo do očí.
Autor PIPSQUEAK, 05.05.2015
Přečteno 437x
Tipy 6
Poslední tipující: Monthy Tamah, CORONATION, Psavec, Airen, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí