Žádná Esmeralda

Žádná Esmeralda

Anotace: .....

Mám radost
a zároveň se mi stýská
Na lepší časy
se blýská....
Máj odešel, venku je futeř
zhrzení milenci
to mě potěš!
Až nastane „Babí léto“,
červánky zmizí
Bohu dík, za TO!
Autor v.hercik, 09.05.2015
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí