Vášnivá

Vášnivá

Anotace: no..... zase tak moc vášnivá není.... přečtěte a uvidíte... ;-))

Vášnivá

Chtěla bych napsat báseň
-pro tebe,
ale jediná slova,
co mě napadají,
už dávno znáš,
a tak ti je zašeptám znova
když vedle mě usínáš
a hlasem tichým
složím je na polštář
vedle tvé hlavy.

Vycítíš i ve spánku
moji blízkost
a zachytíš ji svýma rukama
na mých bocích.

Pod útlakem tvé něžné síly
zasténám přidušeně do peřin,
ať tě neprobudím
ze sladkého snu o lásce.
Autor Marketka3x3, 03.02.2007
Přečteno 435x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí