Nekonečné stýskání

Nekonečné stýskání

Anotace: Névim co dodat... nejsem v tom moc dobrej :( Básničky mi nikdy nešly, ale co nadělám ..

Když se mraky sejdou
a temně se sešeří,
začínám mít strach
o lásku a příměří.

Chtěl bych abys věděla,
co pro mě všechno znamenáš,
jsi moje láska jedniná
a jen ty my tu svou dáš.

Co kdyby sem tě nepotkal,
dne osmého osmý?
Žil by jsem čí přežíval.. A ty?
To nikdo neví.

Chtěl bych abys věděla,
že jsem tu jenom pro tebe,
aby jsi to cítila
a chtela mě mít u sebe.

Neveděl bych co mám dělat,
kdybych zůstal sám,
neveděl bych kde mám hledat
cestu přímo k vám ...

Do tvé měkké postýlky,
co mě pořád volává
a k tvé něžné pusince,
co mě ráda zlobívá.

Lásko, moc tě miluji
a je to naše tajemství,
k tvému srdci směřuji
a překonávám zoufalství.

... Stýská se mi :(
Autor Replik, 07.03.2005
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí