Kýč

Kýč

Anotace: Kýč.. Nevkusné.. za uši tahající na poslech.. a přece krásné..

Chtěla bych být prachovkou,
kterou rozvíříš prach na parapetu,
zároveň však tečkou,
kterou ukončíš svou duchaplnou větu.

Chtěla bych být tmou,
ve které spíš,
zároveň však snem,
ve kterém si leccos sníš.

Chtěla bych být volantem,
kterého dotýkáš se když řídíš,
zároveň však boxovacím pytlem,
který v posilovně svými ranami ničíš.

Chtěla bych být vločkou sněhu,
která na rtech dotýká se tě,
zároveň však nebezpečným únoscem,
který domů unese si tě.

Chtěla bych být tvoje jméno,
které používáš,
zároveň však tvojí silou,
kterou leckdy zneužíváš.

Chtěla bych být tvojí láskou,
která nekonečná zdá se být,
zároveň však tím krásným slovem,
prý se mu říká cit.

Chtěla bych být vzduchem,
který dýcháš,
zároveň však slovy
" Miluji Tě! " ,
které ode mne tak často slýcháš..
Autor katttka.k, 03.02.2007
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí