Bílé závoje rána

Bílé závoje rána

Anotace: ...

 

 

Přál by sis běžet až dojdou ti síly,

za ní se rozběhnout každičkou chvíli...

U zámeckého parku spolu tiše stát,

pod hvězdnou oblohou se milovat...

 

Hladit ji po vlasech a slíbat ze rtů hřích,

držet ji v náručí a chránit....vždyť víš

 

V tůni si těla smočit a v zápalu vášně

se do očí vpít

 

Však bílé závoje rána tě do světa vrací

To, když zpívají ranní ozvěnu první ptáci

 

A ty víš, že byl to jen sen...¨

Autor Airen, 12.05.2015
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: J's .., MARKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí