Bože, díky za šeříky

Bože, díky za šeříky

Anotace: Zdravá troška nezdravé dospělácké infantility a jednoduchosti.

Bože, díky za šeříky,
za žár slunce na můj vlas,
za na ději, co mi dáváš
každé ráno, zas a zas.

A tak lžu si do kapsy,
courám myslí tam a sem,
děkuji i za to málo,
cos mi sebral před nosem.

A tak lžu si do kapsy,
chci s tím, co v ní dávno mám,
pohrávát si na zemi.
Ne zas lítat ke hvězdám.

Autor myší královna, 14.05.2015
Přečteno 414x
Tipy 1
Poslední tipující: Špáďa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí