Marně...

Marně...

Anotace: ...

 

 

 

Marně se ptáš

A tápáš v myšlenkách neznáma

Marně hledáš

Vzpomínky ve tváři,

Co smazal čas

Marně hledáš zbytky citů

Rozsypanou slánku vlastních emocí

Marně hledáš slzy lásky

Stopy vrásek kolem oči..tvých

Jsou poslední známkou smíchu

Posledním zbytkem sil

Posledním dechem bez oddychu

Posledním douškem bolavých vin

Poslední nadějí

A poslední nudou

Prvním krokem vpřed

A první bílou duhou 

Na obloze

Snů

 

 

Autor Airen, 20.05.2015
Přečteno 311x
Tipy 5
Poslední tipující: Rozina, Jort, Frr, A42
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí