Říkáš tomu láska

Říkáš tomu láska

Anotace: O dívce co dává přednost starším pánům.

Tím se všechno mění,

jsi jen děvka chtějící jmění.

 

Říkáš tomu k starším mužům láska,

je to jen vypočítavost, s kterou si děvka spokojeně mlaská.

 

Hlavně ať je zdráv a fit,

a také má svůj byt.

 

Všechno máš snadno a hned,

stačí jen každý večer nabídnout svůj mladistvý květ.

 

Tebe však trpět baví,

hlavně když se mu čubka klaní.

 

Ten kdo je mlád mohl by tě mít rád,

to však musel by tvé bolestivé srdce k citu otvírat.

 

Sama se bojíš,

sama máš strach,

jaké démony strachnu v sobě schováváš.

 

Sex nechce příliš lásky, 

to ti stačí, vždyť nechme si své masky.

 

Autor Arthanan, 23.05.2015
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravdivé a smutné, jaký jsou ženský svině ;)

14.10.2015 23:29:50 | Black Sardinian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí