Láska

Láska

Anotace: Ty si ta která nutí mě žít, ale nejsi tou jedinou, proč tady chci být. Je to i mé...

Ty si ta která nutí mě žít,
ale nejsi tou jedinou, proč tady chci být.
Je to i mé poslání,
které do kouta tě zahání.

Však abych mohl ve své víře dobře konat,
musím ve svém srdci – cítit ostny růže bodat.
Kdysi dávno vydal jsem se k tobě správným směrem,
byla jsi však pro mě …. jako neznámý terén ... jako list nepopsaný perem.

Očarovala jsi mysl mojí,
ochutnal jsem božský lektvar, co mě k tobě pojí.
Stala ses mou závislostí,
než abych ti byl parterem se svou cností.

Ve strachu, že tě můžu ztratit,
jsem za tebe začal … raději bezhlavě platit.
Ty ale koupit se nedáš,
kdo umí žít bez tebe … toho ty hledáš.

A tak po čase jsi odešla pryč,
aby po tobě přepadl mě chtíč.
Já nadlouho ztratil jsem sám sebe,
protože všude hledal jsem jen tebe.

Až po létech vrátil jsem se k sobě,
abych prohlédl, že ve vlastním žil jsem hrobě.
Teď už zase vím jaký je můj směr,
tak prosím vrať se ke mě …. to je přece fér.
Autor TF, 27.05.2015
Přečteno 469x
Tipy 4
Poslední tipující: loverose91, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí