Rozprava s měsícem

Rozprava s měsícem

Anotace: Mému zlomenému srdci...

Už nejsi můj a já nejsem tvoje,

jen měsíc hledí mi do pokoje.

"Proč dívka pláče?" povídá.

"Snad nikdo ji dnes nelíbá?"

 

"Neplač už pro něj ty zlatovlasá."

A slzly mi jemně z tváří střásá.

"To on přišel o víc, moje milá." 

a pusinku něžnou mi posílá.

 

"Síly máš v sobě více než dost,

pro jiné žij a rozdávej radost.

Každou noc budu tu pro tebe svítit,

brzy zas začneš i lásku cítit."

 

Pak vrátil se zpět na nebesa.

Vzpomínka hned se mi vytesá.

Má pravdu, pláče bylo dost, 

ať opustí mě všechna zlost!

 

Teď pro druhé žiji, co mají mě rádi,

ti jsou tu pro mě - mí kamarádi.

Když ale v noci, podívám se na nebe,

nemohu si pomoct, myslím jen na TEBE!

Autor loverose91, 27.05.2015
Přečteno 378x
Tipy 1
Poslední tipující: Clay
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Časem měsíc přinese jinou tvář, zas láska s nadějí dýchnou na polštář. :)

27.05.2015 19:11:41 | Clay

Krásné, děkuji!

27.05.2015 19:35:28 | loverose91

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí