Ráno na rohu jsem stál

Ráno na rohu jsem stál

Anotace: Báseň o síle lásky. Kdy zamilovanému člověku nevadí ani krutý mráz, jen aby viděl na pár minut svou lásku.(ze života autora)

Ráno na rohu jsem stál

a vítr vytrvale a ostře vál.

 

Náhle se mi tělo velmi třáslo,

však ne zimou, ale tvojí krásou.

 

Ta změna byla velmi náhlá,

úsměv vystřídal tvůj pohled prázdna.

 

Stačí jen tvůj dotek smělý

a srdce dát ti pusu velí.

 

Jsi úžasná bytost,

 čas však nezná lítost.

 

Školní zvonek zvoní

a má duše slzy roní.

 

Poslední pusu ti dám,

pohled na siluetu ve dveřích připoutám

a v srdci doufám, že ti brzo další dám.

Autor Arthanan, 27.05.2015
Přečteno 261x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Clay, Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezký :-)

27.05.2015 18:53:49 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí