Padám do tebe

Padám do tebe

Anotace: ...moje Múzo...

Padám do tebe

odkudsi z ticha

s tvou duší proletím kosmem

někam...

 

Ráno tě probudí

osamělá družice

to já kroužím nad Zemí

abych viděl tvé oči...

 

Padám ti do spánku

odkudsi z hluku

a mám jediné přání:

ať to neskončí...

Autor Zasněný básník, 27.05.2015
Přečteno 422x
Tipy 7
Poslední tipující: Kett, Malá mořská víla, adaj, Frr, Airen, Nikita44
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí