Ak nie som tvoja

Ak nie som tvoja

Anotace: ...

Ak nie som tvoja
tak potom neviem čia som

rozopla som svoje city
a cítim sa ako blázon

kúsok nehy na perách mať
vedieť že ma máš fakt rád

tak prečo iná som?

dotyky chýba
i tvoje slová

chcela by som byť len tvoja

 


mám hrozně dobré vlasy
vraj detskú tvár

fontána spieva len z lásky

kde si?

chcem sa naučiť báť...



https://www.youtube.com/watch?v=9nvmXIMEODk

Autor Kett, 28.05.2015
Přečteno 466x
Tipy 12
Poslední tipující: bogen, ztracený 22, J's .., Joe Vai, AndreaM, Amonasr, Jort, Petbab, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí