Tak jako ty...

Tak jako ty...

Anotace: ...

Modravý opar hory zahalil

Mlhavý dech,když ses probudil

Z vlastních sebeklamů

A kouzel bez čar

Z vlastních protikladů

A seznamu bezejmenných duší

Co tiše bloudí tmou...

Co cestu hledají

Jsou vlastní vinou svrhnuti

Vlastní maskou zapomenuti

Na úskalí hřbitovních nápisů

Na křižovatce lékařských předpisů

Co tiše bloudí tmou

Co cestu hledají

Ze srdce k srdci 

A vlastně k sobě

Tak jako ty

Autor Airen, 29.05.2015
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí