láska a krása

láska a krása

Anotace: !!!kluci toto pište hokám s dobrým srdcem a krásou...!!!

V očích tvých
krásu si zamykáš
v srdci tvým
lásku svíráš.

Když srdce otevřeš
láska vyběhne
ty však nemáš vybráno
tak zase zaleze.

Když krásu vypouštíš
kluci si tě všímají,
ty o ně nemáš zájem
proto nemáš svou lásku.

Když si kluka vybereš
srdce se ti otvýrá
když ti kluk uteče,
srdce se ti zavře.

Když najdeš vyvoleného
srdce se rozbuší,
srdce se otevře krása odemkne
láska vznikne.
Autor TROSECNIK, 03.02.2007
Přečteno 526x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

promiň,ale oprav si to slůvko
-------svíráš---

04.02.2007 00:32:00 | Vivi.~2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí