Exotika

Exotika

Anotace: je jej meno

Čo majú za lubom
exoti z exo-
planét, dať na bubon
nemusia eso

drony sú kópie úf
nepodarené
tak ako telá múch
vrhajú tiene

pozorovateľné
iba ak lupou
sú sotva znateľné
na slová skúpou

davovou psychózou
pohľadov do skiel
mobilov, s VIP pózou
masovou, - sto striel!

čo majú v hlavách tí
hore nad nami?
netúžim mať jachty
s Ariel pannami

prízemné kontakty
len v prachu Zeme
že chcem viac, vieš tak Ty
ako ja, vieme

že si tá ufonka
z neba mi daná
čo máš za lubom, Ká
dva, nezdolaná

slasť môjho pohoria
túžob Ťa ľúbiť
telu tieň, hovoria
možno vykĺbiť

naši i vaši sú
extrémne múdri
exponent mantisu
nájde si v rútri

siločiar lásky, tej
za lubom čo má
exo-miss spanilej
klan, doparoma
Autor Petbab, 31.05.2015
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí