Vďaka Tebe

Vďaka Tebe

Anotace: :) milovat je krásné

Má láska je složitá,

stále tě vidím ve svých představách,

tvůj dotek je pro mne to nejkrásnější,

dotek mě dělá šťastnou.

Tvůj zájem mě dělá ženou.

Toužila jsem být šťastná a neviděla tebe.

Viděla jen své sobecké touhy.

Omlouvám se.

Ale děkuji ti za čas s tebou, za to že jsi tu.
Autor Taya, 31.05.2015
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí