Nejsme v plánu

Nejsme v plánu

Anotace: :)

Smutek mě zase přepadá
a s ním i ta blbá nálada
vïm, že to blbě vypadá,
ale já to už dávno nezvládám.

Vím, že stojíš za mnou
ve chvílích štěstí i smutku
když myšlenky vadnou
v těžkosti i v zármutku.

Co po nás zbyde tady a teď?
marně se duše své ptám
možná že není odpovêď
nebo před ní utíkám.

Z Tvých dlaní mohl bych pít
z Tvých rtů snad i dýchat
po Tvém boku milostně žít
každý den polibkem vítat.

Z očí Ti čtu nedobré zprávy
žijme tou chvílí tady a teď
než přijdou dny nevrlé zrady
co si pak vezmem, vezmem si hned.

Je to jen naděje
kapka v oceánu
možná nás přežije
neb my nejsme v plánu.
Autor Ďábel sám, 01.06.2015
Přečteno 367x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, SmallGeorge, Frr, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí