Nač se ptám ?

Nač se ptám ?

Anotace: ---

Víš co mi vadí

i nevadí

víš jak se struna 

ve mně naladí?

 

Znáš touhy mé

a tajná přání

mé rezimé

či nemáš zdání?

 

Víš nač se ptám

když pohled klopím

co potřebuji slyšet

když v slzách se topím?

 

Znáš tajemství úsměvu

který od srdce je

mezi bolestí jež maskuje

úsměv bez naděje?

 

Ne?

 

Tak o mně nevíš nic...

Autor Rozina, 01.06.2015
Přečteno 476x
Tipy 10
Poslední tipující: jitoush, Nikita44, Petbab, Jort, SmallGeorge, adaj, A42, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdes Rozino nechala svou tvář,
snad změnilas profil ve svůj snář?... ST

01.06.2015 22:35:23 | SmallGeorge

To jsi vystihl docela dobře :-), a děkuji...

02.06.2015 08:29:43 | Rozina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí