setkávají

setkávají

Anotace: ... se vrátky ...

.
setkávají se vrátky
dlouho domlouvané
a přitom jen uvolní
kroky nitě touhám

setkávají tě vrátky
v touze do závratě
už tě hledají zase
a ty jako tehdy

jen stíníš oči
pro otvírání
.
Autor a_tao, 04.06.2015
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: Nikita44
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí