Hřích

Hřích

Anotace: :)

Z krajiny stínů povstal tu hřích
pomalu rostl, pak náhle zpych´
převzaje lásku tohoto světa
pomalu roste, plodí a vzkvétá.
Přerůstá city, moudrost i žal
kdo by si lásku proboha přál
mění svůj objem, ale i vzhled
dívá se na nás jak cizí zvěd.
Postupně brousí tesáky své
těší se na to co zakousne
nelze se bránit nejde se bít
musíme s hříchem učit se žít.
Autor Ďábel sám, 04.06.2015
Přečteno 381x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, lienka-love
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

milovat hřích není, to milostné poblouznění, je čisté...nebo není?...

18.09.2015 10:56:59 | lienka-love

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí