Láska

Láska

Anotace: Já přišla jsem Já tady jsem Hledáš mě? Voláš mě? Cítíš mě? Já hladím tě...

Já přišla jsem
Já tady jsem
Hledáš mě?
Voláš mě?
Cítíš mě?
Já hladím tě
Já tě objímám
Já tvé srdce v dlani mám
Já láska jsem
Ta co se rozdává, podmínky nedává
Já jsem tu i tam, všude domov mám
Čím více objetí, tím větší rozpětí
Křídla má bez konce, celá jsou ze slunce
Nastav tvář paprskům, mé prsty tě hladí
Slunce vlásky má z lásky
Vítr tě ovívá
Voda tě omývá
Vše v sobě lásku má
Proudím ti rukama, když další dlaň hladí
Proudím ze srdce do srdce, neznám hranice
Jsem všude, tvé srdce plné mě bude
Cítíš mě?
Voláš mě?
Hledáš mě?
Stačí jen pomyslet, já jsem tu hned
Objímám tě
Miluji tě
Děkuji, že tě znám……………………………………..

Láska
Autor niki, 04.06.2015
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí