Nepřestávej

Nepřestávej

Anotace: ......

Nepřestávej se na mě smát
Nepřestávej mě milovat
Pomohu ti vstát
Náš sen namalovat.

Nepřestávej
Říkat mi jak rád mě máš
Že jsem tvoje zlato
Jak všechny ty roky se mnou
Stály za to.
Autor Štířice, 04.06.2015
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí