Cas

Cas

Anotace: Krici na teba?tvoje vnutro.To je hazard zo zivotom stavat sa proti nemu....

Krici na teba?tvoje vnutro.To je hazard zo zivotom stavat sa proti nemu. Schovany,bezis cestickami ticho.Hlavne ticho a bez odpovedi.Dusa sputana Prometeova.Suzovana nevypovedanym. Ked chyba nase pohladenie,radost zit.Ked tak chyba vsetko.Ked zo snov ma budi tanec nasich dlani,hm trapne reci o zabudani.Este trapnejsie cesty ako vybielit vesmirno. Mrhat laskou vedia len ludia a nezit slobodne.
Autor magnet-ka, 05.06.2015
Přečteno 443x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí