Broučci

Broučci

Anotace: Něco o lásce, co jsem napsala před pěti lety. Inspirovaná tak trochu svým špatným chováním a touhou se omluvit.

Promiň, Broučku, někdy říkám
to, co říkat vůbec nemám.
Opačně některé věci dělám,
ale na tebe, Lásko, dopustit nedám.

Nechci Tě trápit a přesto trápím,
bojím se Chlapečku, že tě tím ztratím.
Ty víš, že schválně to nedělám,
Tebe miluji, nikoho nehledám.

Proč se broučkům broučci říká?
Chlapečku můj, to se Tě týká.
Asi, že jsou tak zranitelní,
jako ty a taky tak věrní.

Když na Broučka šlápneš jednou,
tak je konec s Láskou věrnou.
Už ti nikdy neuvěří,
a když jo, tak jenom stěží.

Broučci jsou tvorové citliví,
k cizím lidem nedůtkliví.
Jejich důvěru si získáváš draze,
ale můžeš o ni přijít rázem.

Ale když Tě Brouček miluje,
celým svým srdcem jen Tebe zbožňuje.
Jsi pro něj vzduch, jsi pro něj voda,
bez Tebe není živ, Tobě se oddá…
Autor Hnízdo, 05.06.2015
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí