Milovat se s tebou

Milovat se s tebou

Anotace: Milování je jen nádherný bonus,láska je to nejdůležitější!

Tvá hebká kůže,tvůj jemný dotek mi teď schází,
to jak jsme před sebou stáli nazí
a viděli si až do duše.
Propletení v jedno tělo,
tak zůstat to mělo.
Tvé zelené oči už se nevpijí do těch mých
snad jen v těch snech zlých.
Ach lásko,chtěla bych se znovu s tebou milovat,
ale musel bys mě milovat.
Autor koblihaska, 07.06.2015
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí