„Řekni mi něco hezkého“

„Řekni mi něco hezkého“

Anotace: „Řekni mi něco hezkého“ aneb Trochu se nám to zvrtlo

 

 

 

Člověk má tě víc než se zdá rád,
tak sedni si ke mně,
pojď se ještě chvíli potrápit -
než vítr přestane vát.

 

„Řekni mi něco hezkého“ -
však tu hru znáš,
přistup na ni,
alespoň si připomeneš,
co ve mně máš.

 

Z legrace ti říkám,
že lepší nepotkáš. - Co tomu říkáš?

Nevíš.

Máš strach.

 

 

Jak často tohle slýcháš?

 

Nevíš.

Zase ten strach.

 

Přesto city do toho mícháš.

 

 

/Srabe./

Autor KlaraKimberlyViznerova, 09.06.2015
Přečteno 901x
Tipy 1
Poslední tipující: Draconian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí