Zpověď stárnoucího milence

Zpověď stárnoucího milence

Anotace: Milovat se dá v každém věku

Za oblými hranami hříšných myšlenek,
vysoko nad propastí nevyřčených přání,
vnímám horkými dlaněmi hebkost tvých klenutých prsů…

Chvěním lačných rtů slíbávám vůni
tvé kůže napjaté na tamtamu touhy
a naslouchám rytmu divokého srdce dunícího v duši…

V hloubi letmého pohledu tvých přivřených očí
plavu nahý na hladině zčeřené našimi sny ,
každým tempem vdechuji tíži lásky a vzdaluji se břehům reality…

Jsem s tebou, zastavil se čas,
těla splývají v přívalu doteků a vášní,
jen pěna na vlnách je tichým svědkem bouře, která zasáhla nás znenadání….
Autor Ladaro, 09.06.2015
Přečteno 375x
Tipy 5
Poslední tipující: Malá mořská víla, hanele m., Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí